Surrealistisch Doel

Kunst Doel lijkt een surrealistische droom. Een heksenketel van gemengde gevoelens. Doel is spookstad en woongebied. Doel is.

Dit is Doel nu. Na alle moeite van de Vlaamse regering. Na jaren van bewust verkrottings beleid. Het dorp wil niet dood.

Dit artikel is verplaatst naar HIER

 

 

Advertenties

6 Reacties op “Surrealistisch Doel

 1. Bert en Zana

  En wat betreft een overheid die zich verder verwijdert van haar burgers (en wat te maken heeft met één van je andere projecten): ook al stemmen de Antwerpenaren “neen” op 18 oktober tegen de Lange Wapper, (waarbij ze geen kans krijgen om voor het alternatieve traject met tunnels te kiezen), vinden CD&V en Open VLD een Antwerpse “neen” geen reden opdat de brug er niet zou komen. “Voor Freya Piryns het ultieme bewijs van de opzet om de Antwerpenaar een brug door zijn strot te rammen”. (aldus Metro)

 2. @ B&Z
  Je hoeft inderdaad geen vergrootglas en een lampje te hebben om de gelijkenissen te zien tussen de manier waarop de overheid met de Doelenaars is omgegaan en de wijze waarop ze tracht de Lange Wapper in onze strot te rammen.

 3. Een Kafkaroman waardig hoe het havenbestuur zonder enig aanwijsbaar cijfer vasthoudt aan de mogelijkheid voor een tweede blammage na het Doeldok.
  En het gewone volk blijft maar geloven in een zorgzame overheid.

  Eric

 4. en wederom mooie foto’s, zelf met zo’n eenvoudig toestel waarmee iedereen zulke foto’s zou kunnen maken. 🙂 Foei foei, niet te bescheiden, druif!

 5. @ Eric
  Het blijft me verbazen, dat politici steeds weer geloofd worden. Misschien is dat de gemakkelijkste weg. Die van de minste weerstand, Zo moet je zelf geen verantwoordelijkheid nemen.
  @ Inge
  Ik vind de foto’s zelf ook knap. en ik ben er fier op. Langs de ene kant wil ik altijd het beste materiaal, langs de andere kant hou ik ervan om met eenvoudige toestellen te stunten. Misschien wil ik bewijzen dat het manneke ook belangrijk is. 😉

 6. OOK zeer knap !
  (‘k kom nog wel es terug!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s