Faces and Faceless in Bangladesh

Vrijdag pakte de Universiteit voor het Algemeen Belang uit met de vernissage van Raziv A.’s fototentoonstelling ‘Faces and Faceless in Bangladesh.’ De tentoonstelling bestaat uit 40 portretten die een deel van de bevolking in zijn geboortedorp in Bangladesh een gezicht geeft. Raziv A. is vorig  jaar naar België geimmigreerd.

Dit artikel is verplaatst naar HIER

Advertenties

2 Reacties op “Faces and Faceless in Bangladesh

  1. Alles wat eigenlijk door m’n koppeke ging in begin van jouw reportage en uitleg heb je eigenlijk al zelf gezegd. Dus daar verder geen commentaar op 🙂
    Gisteren heb ik al een eerste blik geworpen op de foto’s en dat smaakt naar meer… ik kom dus zeker eens langs voor een uitvoerigere blik met meer concentratie en tijd…

  2. Helaas is het niet mogelijk even te komen kijken vanuit Spanje.
    Wat ik me wel afvraag, waarom emigreert deze jongen vandaar naar hier en wat zet hij op om zijn moederland te helpen vanuit onze (te) rijk gevulde ruif.
    Natuurlijk is het goed dat we weer eens bewust gemaakt worden, maar aan dat op zich hebben ze daar niet zo veel behoefte denk ik.
    Dit is niet negatief bedoeld maar meer een soort wanhoop dat we al zo veel weten, maar het probleem maar niet opgelost wordt, zelf geen schijntje ervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s